Siirry sisältöön

Lundan leikkikenttä

Lundan kyläyhdistys toimii Maskun kunnan yhdentoista kylän alueella. Alueella on vanhaa rakennuskantaa ja useita uusia omakotialueita. Lundan leikkipaikka perustetaan kylätalon, Lundan majan pihapiiriin. Tavoitteena on lisätä alueen houkuttelevuutta lapsiperheille, tutustuttaa uudet asukkaat toisiinsa lärjestettävien tilaisuuksien ja tapahtumien puitteissa. Lundan majan pihapiirissä, aidatulla alueella oleva leikkipaikka tarjoaa lapsille turvallisen ja viihtyisän puuhailupaikan. Tavoitteena on saada alueen lapsiperheet ja muut asukkaat käyttämään Lundan majaa ja sen ympäristöä ja osallistumaan tapahtumiin ja tulemaan mukaan toimintaan.

Pienkeräyksellä rahoitusta viihtyisän leikkipaikan rakentamiseen!

Lundan kyläyhdistys ry on saanut hyväksytyn rahoituspäätöksen Varsinais-Suomen Ely-keskukselta tuesta yleishyödylliseen investointihankkeeseen, Lundan leikkikentän rakentamiseen.

Kyläyhdistys kerää rahaa hankkeen omarahoitusosuuteen.

Toissijaisesti pienkeräysvaroja käytettäisiin Lundan alueen kehittämiseen, asukkaiden hyvinvoinnin ja yhteishengen lisäämiseen, mm. tapahtumia ja tilaisuuksia järjestämällä, erityisesti huomioiden lapsiperheet.

Poliisilaitoksen pienkeräysnumero: RA/2023/959

Keräysaika: 1.9. – 30.11.2023

Keräystili: FI79 5259 0440 0091 54

Laitathan tilisiirron viestikenttään numeron 6088.

Kiitos lahjoituksesta!